Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Hassaten, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanların kolay bir itmesi ile içeriden hariçya sadık açılmaktadır.

Olası bir felaketle muhaliflaşıldığında binada mevcut insanoğluın dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi derunin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı sinein insanların dumandan zehirlenmesine handikap olan evgin manzara kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tekmil kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri yürekermektedir.

İşaretleme ve Tenvir: Yangın çıkış bapları, yangın sırasında kolayca bulunabilmesi derunin uygun fiilaretleme ve ivedi kondisyon aydınlatması ile donatılmalıdır.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade âdem evladı yaşıyor ise yangın bapsı gidiş cihetüne yakın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + karakol seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın ve acil perese anlamış olurında Yangın Çıkış Kapısı çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da dışa vurum edilen bu kanat temelı modellerde normal kapı koluna dublör. 

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında Yangın Merdiveni Kapısı kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangına karşı korunmakta size en dobra hizmeti veren firmayı açıklıkştırırken yangın kapısı yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. Firma olarak tığ tüm yönetmeliğe munis üretim yapmaktayız. Inatçı halde yaptığımız çalışmain manaı kalmayacak ve insanlar ziyan göreceklerdir.

Report this wiki page